Venko.ro prezinta spre vanzare produse/servicii ale Vanzatorilor, parti terte ale sale, dar poate comercializa si produse din portofoliul propriu.

Urmarirea comenzii inregistrate

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.
In momentul inregistrarii unei comenzi, va solicitam sa cititi si sa retineti cu atentie Termenii si Conditiile, Conditiile de livrare si retur, Politica de Confidentialitate a fiecarui Vanzator in parte pentru produsele pe care le achizitionati.

Venko.ro nu este sub nicio forma raspunzatoare de aceste reguli individuale ale fiecarui Vanzator.

Venko.ro depune toate diligentele pentru ca toate informatiile publicate pe site sa fie in conformitate cu legislatia in vigoare, astfel incat clientul sa obtina o experienta placuta de-a lungul petrecerii timpului pe acest site.

Modificare, anulare, retur comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.
In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa contactezi cat mai repede Vanzatorul care comercializeaza produsul respectiv. Colegii nostri de la Suport Clienti te pot ajuta in cazul in care, din diferite motive, nu ai reusit sa contactezi Vanzatorul pentru ati modifica sau anula comanda.

Venko.ro nu modifica, rectifica sau anuleaza nicio comanda si nu intervine in procesul de vanzare al produselor Vanzatorului. Vanzatorul este unic raspunzator de aceste interventii si de setarea starii comenzilor inregistrate de catre clienti.

Returul de marfa

Returul de marfa cade exclusiv in sarcina Vanzatorului.

Costuri de transport

Fiecare Vanzator isi poate adauga costurile de transport in functie de contractele proprii incheiate cu companiile de curierat. Fiecare client – persoana care inregistreaza o comanda pe Venko.ro – are obligatia sa fie atent in momentul inregistrarii comenzii sale. In cazul in care clientul adauga in cos doua sau mai multe produse, acestea este posibil sa fie furnizate de doi sau mai multi furnizori, costul de livrare marindu-se prin adunarea costurilor de transport ale fiecarui Vanzator individual.