Inapoi la pagina precedenta

Sirop de Agave, Bio, Salmeana Premium, 680g indulcitor natural

Descriere:

Siropul de agave (nectarul de agave) este un indulcitor care este produs în principal în Mexic. Are un gust plăcut, este de aproximativ trei ori mai dulce decât zahărul, având în același timp un indice glicemic de patru până la cinci ori mai mic decât mierea.

Mod de preparare/ aplicare:

Utilizați direct sau ca înlocuitor pentru zahăr sau miere

Ingrediente:
100% sirop de agave
ingredient certificat ecologic

Mod de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat si intunecat, intr-un recipient bine inchis. A se consuma in termen de 3 luni de la deschidere.
Tara de origine: Mexic

Cantitate:
680 g Indulcitori: Sirop de Agave

Greutate 0,68 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sirop de Agave Premium, 680g, indulcitor natural”

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii

Politica Livrarii

In Romania 

- Prin curier rapid GLS/DPD/Cargus  = cost unic de livrare in Romania 20 lei pentru coletele cu greutate pana in 1kg.

- Coletele care depasesc greutatea de 1kg se taxeaza cu inca 1leu pentru fiecare kg suplimentar

- Transportul in Romania este Gratuit la comenzile peste 250 lei si cantaresc maxim 1kg

Politica de anulare / returnare / schimb

Bunurile comandate se returneaza doar in ambalajul original sigilat.

Pentru orice returnare a bunurilor comandate, pentru care se solicita retur, este necesar sa prezentati urmatoarele:

- Minim 3 poze concludente cu produsul/coletul deteriorat
- Declaratie pe propie raspundere in care sa ne prezentati istoricul comenzii si motivul cererii de returnare
- Copie CI

Informatiile se trimit pe email theta.shop9@gmail.com.

Orice eroare cu privire la livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, prin mail sau telefon. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc pentru ca e posibil sa vina spart sau deteriorat de la furnizor, producator, poate opta pentru inscriere pe lista de astepatre, pana la realimentarea stocului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site

Poti aplica pentru procedura de retur a produselor achizitionate de la plantum.ro in maxim 14 zile lucratoare, conform dispozitiilor OUG 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de către consumator.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.venko.ro/vendor/theta-shop.s

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
conform OUG 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Rambursarea sumelor se va face in maxim 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari